Rubbernecker Stamps

Video TTCRD

TTCRD

TTCRD
A Magazine for Crafters! Also we have a weekly challenge that you can play along every week in the ATG challenge as Well

onsdag 1 januari 2014

Start

Jaha jag får väl välkomna mig själv till bloggträsket.... Tanken med detta är att ha någonstans att samla bilderna på allt jag gör med min scrapbooking. Ordning o reda ni vet.... Är en älskare av det men det är väl inte alltid som det funkar. Jag organiserar o köper lådor konstant så jag kan organisera om men det blir aldrig riktigt bra.... Kan det vara för att jag har för många saker??? Nääää det kan inte stämma.... Man kan väl aldrig ha för mycket eller.... Tror iofs inte att det är jag som har för många grejor men jag är gift med en man som utlyste landssorg när jag rensade ut gamla kalsonger från hans tonårstid.... + en son som är en otrolig skrotsamlare... Mulle Meck i storformat. Lägg sedan till 3 killar till, en hund o en bunke katter så förstår ni nog att det inte alltid är så lätt att ha ordning på allt men jag försöker o jag organiserar. Så lagom till att alla ungar flyttat ut, djuren har kilat vidare o det bara är gubben o jag kvar så har jag kanske hittat ett system som fungerar.
De sista åren har jag jobbat hårt på att införa begreppet FLUB o det verkar sjunka in nu...
FLUB = Flytta, lyft, under, bakom. Det är ju så himla lätt att skrika på mamma o fråga var sakerna är för man har ju letat överallt.... ELLER HUR!!! Gör en flub så ska ni se att ni hittar vad ni söker. 
Nu börjar det film på tvn så tjingeling för nu.

2 kommentarer:

  1. Jag kommer att följa dej ☺!!! Fast jag e medveten om att jag kommer att bli avundsjuk titt som tätt ☺☺
    Lycka till med bloggen! Kram

    SvaraRadera